MINBETONGSKIVA.SE

Måttbeställ betonghandfat helt efter badrummets utseende och design. Ett integrerat handfat i betong ger Ert badrum ett modernt uttryck.

Betonghandfat för badrummet

Vi erbjuder snygga handfat i betong som produceras efter Era mått och design.

Oavsett hur Ert badrum ser ut så kan vi lösa formen på Er betongskiva som vi integrerar betonghandfatet i. Vi måttanpassar handfatet i betong helt efter badrummets utseende och design. Betonghandfatet är färdigt att använda vid leverans, är tålig mot väta och impregnerad. Vi erbjuder installation av betong handfatet i Stockholmsområdet. Vid större projekt så kan vi även erbjuda installation i hela Sverige. Vi kan leverera betongskivan / betongskivorna över hela Sverige.

Handfat i betong kan fås i ljusgrå, naturlig grå, mörkgrå och grå svart färg.

 

Handfat till badrum

Handfat i betong

Ett integrerat handfat i betongskivan ger Ert badrum ett modernt uttryck. Vi har ett antal olika tvättskålar att välja mellan. Vi kan även producera tvättskålen precis efter hur ni vil ha den. Då tillkommer en kostnad för gjutformen.

Undermonterat handfat

Om ni inte vill ha ett integrerat handfat i betong så kan vi även göra hål för att montera ett undermonterat handfat eller toppmonterat handfat. Vi kan erbjuda undermonterade handfat från bland annat Tapwell.

 

Betonghandfat till barum Betongskiva med handfat i betong

 

 

 

 

Betonghandfat ingarö, design Björn Welander

BETONGHANDFAT INARGÖ

Ett modernt betonghandfat för badrummet. Design Björn Welander för Welander design.

Handfatet gjuts i en speciellt framtagen betong som inte är så porös som vanlig betong. Detta medför också att betongen är tålig mot väta. betonghandfatet impregneras även innan det skickas iväg. Handfatet går att få i ljusgrå, grå, mörk grå och grå svart.

 

www.welanderdesign.se