Betonghandfat Ingarö, svensk design

Betonghandfat Ingarö

Ett konstverk för badrummet – Betonghandfat Ingarö är ett modernt handfat för badrummet. Svensk design av Björn Welander.

14.000kr

Beskrivning

Designerns ord om betonghandfat Ingarö

“Jag hittade något fint. En sten på en strand på Ingarö i Stockholms skärgård. Stenen gav mig en speciell känsla. Det var en sten med fina vinklar och former, skapad av naturen och dess vågor. En form och känsla som jag har burit med mig i skapandet av detta betonghandfat.

Jag är väldigt stolt att få presentera betonghandfatet Ingarö efter ett år av skisser och prototyper.”

Björn Welander

Klicka här för att se mer design av Björn Welander.

Material

Betonghandfatet gjuts i en speciellt framtagen betong som inte är så porös som vanlig betong. Detta medför också att betongen är tålig mot väta. Handfatet vaxas även innan det skickas iväg.

Det ingår två konsoler till handfatet. Ni kan välja på två olika höjder beroende på vilken vägg ni har.

Ritning betonghandfat Ingarö

 

Mer information

Dimensioner 1200 × 420 × 140 mm
Designer

Beräknad leveranstid

6-8 veckor

Material

Leveransalternativ

Hämta Stockholm, Hemleverans Stockholm, Hemleverans Sverige

Welander Design

Svenskt möbelföretag, etabl. 2006, som kombinerar det svenska traditionella möbelarvet med den moderna stilrena skandinaviska stilen.

Fler produkter från Welander Design

Leveranspolicy

Leverans

Våra produkter tillverkas efter order vilket gör att leveranstiden varierar . Ungefärliga leveranstider för betonghandfat är 5-7 veckor. Vid semesterperioder och helger kan leveranstiden i särskilda fall förlängas.

Hemleverans Sverige

I leveransen ingår att varorna körs till tomtgräns eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Montering, avemballering och bortforsling av emballage ingår inte.

Återbetalningspolicy

Avbeställning

Avbeställning kan ske mot ersättning av 10 – 100 % av ordervärdet beroende på vara och tidpunkt.

Avboknings- / retur- / utbytespolicy

PRISER OCH BETALNING

I priserna ingår moms med 25 procent. Vi reserverar oss för eventuella felaktiga priser på grund av till exempel ”tryckfel”.

Betalning mot faktura

Ordervärde över 6000 SEK betalas mot faktura med en handpenning motsvarande 50% av ordervärdet, resterande betalning ska vara oss tillhanda innan hemleverans eller hämtning sker. Vi förbehåller sig rätten att kreditpröva din ansökan om betalning mot faktura. Vi förbehåller oss rätten att avslå din ansökan, begränsa kreditbeloppet eller kräva förskottsbtelaning.

Dröjsmålsränta

Dröjsmålsränta debiteras med 18 % vid betalning efter 10 dagar.

ÅNGERRÄTT

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du själv för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, ska bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 3-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar. Vänligen kontakta oss innan du returnerar en vara. Ångerrätten gäller inte fullt ut om varan är specialtillverkad eller på annat sätt anpassad till just dig. Ångerrätten gäller heller inte fullt ut vid specialbeställda varor.

REKLAMATION

Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar oss om detta.  Vi kontaktar fabriken efter varje reklamation och åtgärdar eventuella felaktigheter.

TRANSPORTVAROR

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontakta oss.

PERSONUPPGIFTER

Vi tar ansvar för alla personuppgifter, till exempel namn, adress och e-post, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du handlar hos oss. Alla sådana uppgifter används endast inom företagets datasystem och hanteras i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och ge dig god service. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, meddela orderstatus, eller att delge dig information om nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Hitta fler , ...

Ställ en fråga - Registrera Er med Er e-postadress eller logga in för att fortsätta

Logga in

Registrera

Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Läs vår integritetspolicy

Specialbeställning

Har ni en speciel form eller ett udda rum. Skicka då in Er förfrågan via detta fromulär.