Betonggolv i kök och hall
Stockholm, Uppsala

Snyggt microcement betonggolv

Dags att snygga till Era golv hemma eller på kontoret? Då passar detta betonggolv/microcementgolv utmärkt. Vi applicerar bara microcementgolvet ovanpå Ert befintliga golv.

950kr - 1.590kr / kvm

Pris

(max file size 200 MB)

Beskrivning

Priset är efter rotavdrag. Priset vi ger är alltid applicerat och klart, från start till mål.

Snabbfakta microcement (polymerbetong)

Golvtjocklek: 2-3 mm
Färg: vilken färg som helst
Yta: slät eller strukturerad
Slitstyrka: hög
Vattentålighet: väldigt högt
Oljebeständighet: hög
Alv: alla slags, till och med mycket svaga
Golvets flexibilitet: väldigt högt
Tvättning: mekaniska, manuella, allmänt tillgängliga medel

Microcement

Vad är ett mikrocement?

Dekorationsmaterialet, främst känt som mikrocement, kallas också:
– mikrobetong, millimeterbetong, cirebetong,
– golvmikrocement, golvmikroement, vardagsrumsmikroement
– mikrocement inuti,
– flexibel betong.
Mikrocement är en typ av dekorativt murbruk som huvudsakligen används inom inredning. Mikrocement är ett intressant och innovativt alternativ till gips, färger, paneler och plattor, dvs. material som vi har känt inom inredning i decennier.

Fördelen med mikrocement framför t ex plattor

Hög flexibilitet – Förutom laboratorietester så visar framförallt praktisk erfarenhet hur resistent mikrocement är. Kom ihåg att varje byggnad, oavsett vilken teknik den tillverkas i, reagerar på temperaturförändringar och markens naturliga arbete (naturliga rörelser på jorden, även de som är omärkliga för människor). Byggnadens funktion orsakar att material med låg elasticitet, såsom kakel och fogar spricker och deformeras. Det är i detta avseende som mikrocementgolv är ett bättre alternativ eftersom de visar mycket högre flexibilitet.
Högre vidhäftning till underlaget – de kemiska egenskaperna hos mikrocementgolv gör att de inte skiljer sig från det som ligger under dem, inte ens med tiden. Intressant är att mikrocement kan användas direkt på paneler, plattor och andra typer av underlag, vilket direkt förkortar tiden för att göra mikrocementgolvet och minskar kostnaden för hela arbetet.

Vad består mikrocement av?

Mikrocement- och mikrocementgolv är en cement som berikats med olika typer av polymerer. Det är de som ger mikrocementgolv sådana praktiska egenskaper.
Beroende på de polymersubstanser som tillsätts cementen finns olika typer av mikrocement tillgängliga på marknaden. Microcementen vi använder kommer från ett företag som främst fokuserar på säkerhet för användare och kvalitet. De är inte en producent som producerar miljoner ton mikrocementgolv årligen. Deras mäl är snarare att producera intressanta produkter av hög kvalitet.

Vilka rum är mikrocementet avsett för?

Microcement är en bra teknik för kök, badrum, hallar, allmännyttiga rum, kontor. Vi vet inte riktigt vilken typ av rum ett mikrocementgolv inte skulle fungera.

Är mikrocement motståndskraftigt mot vatten?

Ja, detta mikrocementgolv är hundra procent motståndskraftigt mot vatten, både varmt och kallt, vilket gör att det passar utmärkt i badrum.

Rengöra mikrocementgolv

Att tvätta mikrocementgolvet kräver inga specialkunskaper eller specialutrustning eller förberedelser. Allt du behöver är varmt vatten med ett milt rengöringsmedel. Microcementens släta yta gör det extremt lätt att rengöra. Alla som har kakelgolv vet hur lätt damm och smuts samlas i fogarna vilket elimineras med ett microcementgolv.

Vilka ytor kan mikrocementet användas på?

Mikrocementen kan appliceras på praktiskt taget vilket substrat som helst. De ovannämnda polymererna i mikrocementen gör denna typ av golv mycket vidhäftande. Innan implementeringen av mikrocementgolvet påbörjas är det bara nödvändigt att bedöma om de nuvarande beläggningarna kräver utjämning. Ett mikrocementgolv bör vara ungefär tre millimeter tjockt, så det är inte ett murbruk som kan användas för att jämna ut ytan.

Olika microcementprodukter

Grigio Futura P: hållbart och universellt, avsett för hem, allmännyttiga rum och företag.
Grigio Extra Dur: är ett system vars huvudsakliga funktion är mekanisk hållfasthet. Det är ett golv som är något ökat i tjocklek, det är väldigt hårt, varför vi rekommenderar det för mikrocementgolv som kommer att användas mycket intensivt.
Grigio Hydro: ett system för tillverkning av mikrocementgolv där vi förväntar oss ökad exponering för vatten, temperatur och UV-strålning.

Vilken färg kan ett mikrocementgolv ha?

Många förknippar industriella mikrocementgolv främst med nyanser av grått och grafit. Få människor vet att mikrocement kan tillverkas i alla, även de mest sofistikerade, färgerna. Kontakta oss om ni vill ha en annan färg på betongen än de vanligaste som vi valt ut på denna sida.

Impregnering av mikrocementgolvet

Vi använder lack och impregneringsmedel för att skydda mikrocementgolvet. För att göra det lättare för dig att välja rätt preparat har vi utformat hela vårt erbjudande så att vi för varje typ av mikrocement har valt ut ytterligare produkter som rekommenderas av oss, till exempel grundfärg, lack och impregnering. Vi har märkt alla produkter som behövs för att göra ett hållbart och professionellt mikrocementgolv.

Underhåll av mikrocementgolv

Efter att mikrocementgolvet har gjorts ordentligt kräver det ingen särskild vård, förutom den vanliga tvätten, som beskrivs ovan.

Är mikrocement säkert?

Mikrocement är ett antiallergiskt, icke-allergiframkallande, säkert för barn, vuxna, djur och miljön.

Är mikrocementgolvet hal?

Beroende på hur vi applicerar mikrocementet kan vi få ett jämnare eller hårdare golv. På platser som badrum eller trappor rekommenderar vi att golvet är tillverkat med en känslig struktur som kommer att spela en halkfri roll.

Golvvärme med mikrocement

Alla våra betonggolv/mikrocementgolv kan med framgång appliceras på golvvärme. Ett sådant golv värms upp snabbare än om Ni lägger kakel på ”golvet”.

Är mikrocementet endast lämpligt för golv?

Naturligtvis handlar mikrocement inte bara om golv. Våra murbruk används också för att avsluta väggar, köksbänkskivor, bord och andra möbler.

Mer information

Material

Installation

Stockholm, Uppsala

Betalmetod

Faktura

HandyMan PJ

Företaget hanterar mikrocementprodukter för väggar, golv och badrum. Vi erbjuder en mängd olika färger och tekniker. Varje applikation är annorlunda, du ser inte ett liknande mönster.

Fler produkter från HandyMan PJ

Leveranspolicy

LEVERANS

Vi levererar endast i Sverige. Säljaren ansvarar för leverans, leveranskostnad och leveranstider och är inget vi kan styra över. Leveranstid hittar du på produktsidan och leveranskostnad i varukorgen när du anger din adress. Hämta själv Vissa produkter kan hämtas i Stockholm, Ingarö. Se mer information på produktsidan. Upphämtning sker när alla varor är slutbetalda och efter avtalad tid. Tag med kvitto vid avhämtning. Hemleverans I leveransen ingår att varorna körs till tomtgräns eller trappuppgångsdörr, förutsatt att lastbil kan ta sig dit. Montering, avemballering och bortforsling av emballage ingår inte om inte säljaren erbjuder detta som en extra tjänst.

Återbetalningspolicy

ÅNGERRÄTT

Du har normalt 14 dagars ångerrätt på varor du köpt i nätbutiken, i enlighet med distans- och hemförsäljningslagen. Detta innebär att du har rätt att returnera en vara om du inom 14 dagar efter att du mottagit den meddelar oss om att du vill utnyttja ångerrätten. Du får hela köpesumman tillbaka, men leveranskostnaden för returen står du som kund för. Den returnerade varan ska vara oanvänd och i sin originalförpackning och följesedel/faktura, samt uppgifter om hur återbetalning ska ske, ska bifogas. Återbetalning utförs normalt inom 3-5 arbetsdagar, dock senast inom 30 dagar. Vänligen kontakta säljaren innan du returnerar en vara. Vid ej uthämtade varur debiteras en avgift motsvarande omkostnaderna som uppstår. Vid beställning av specialanpassade produkter såsom måttbeställda betongskivor, måttbeställda handfat m.m. gäller ej ångerrätten då produkten är speciellt anpassad just till dig som kund.

Avboknings- / retur- / utbytespolicy

PRISER OCH BETALNING

I priserna ingår moms med 25 procent. Minbetongskiva.se har inget ansvar för priset på säljarens produkt. Minbetongskiva.se erbjuder två olika betalmöjligheter. Betalning mot faktura Betalning mot faktura sker direkt med säljaren. Vissa säljare tar en handpenning x% motsvarande av ordervärdet. Säljarna förbehåller sig rätten att kreditpröva din ansökan om betalning mot faktura. De förbehåller oss rätten att avslå din ansökan, begränsa kreditbeloppet eller kräva förskottsbetalning. Betalning med kort Ni kan också välja att betala med betalkort VISA, Mastercar, American Express (Stripe) Dröjsmålsränta Dröjsmålsränta debiteras med 18 % vid betalning efter 10 dagar. Avbeställning Avbeställning kan ske mot ersättning av 0 – 100 % av ordervärdet beroende på vara, tidpunkt och säljare. Avbeställning sker via säljaren.

REKLAMATION

Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar säljaren om detta.  Minbetongskiva.se har inget ansvar av produkterna som säljs  i nätbutiken.

TRANSPORTVAROR

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos säljaren måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontakta säljaren. Säljaren lägger transportordern, inte minbetongskiva.se

Hitta fler , , ...

Ställ en fråga - Registrera Er med Er e-postadress eller logga in för att fortsätta

Logga in

Registrera

Ett lösenord kommer att skickas till din e-postadress.

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

Läs vår integritetspolicy
Tack för meddelandet. Ni kommer få ett mejl när Ni har ett svar.

Specialbeställning

Har ni en speciel form eller ett udda rum. Skicka då in Er förfrågan via detta fromulär.