MINBETONGSKIVA.SE

Betongskiva till köket, köksbänk i betong

 

Att inreda köket med en köksbänkskiva i betong ger köket ett modern uttryck och en exklusivare känsla.

Vi erbjuder köksbänkskivor i betong som produceras efter dina mått. Köksbänkskivorna måttanpassas helt efter köketsutseende och/eller design. Våra betongskivor är väldigt tåliga, stabila och färdiga att använda vid leverans. Vi kan leverera betongskivan / betongskivorna över hela Sverige.

 

Olika betongfärger på köksbänkskivan

Betongskivan kan beställas i fyra olika färger, ljusgrå, grå, mörkgrå och grå svart. Vid stora projekt kan vi tillsammans med Er ta fram den färg som ni önskar.

 

 • Ljusgrå betongskiva till u-kök
  Ljusgrå betong
 • Grå betongskiva till U-kök
  Grå betong
 • Mörkgrå köksbänk till U-kök
  Mörkgrå betong
 • Svart betongskiva till U-kök
  Grå svart betong

 

Integrerad diskho i betong

Fin modern design ho för köket i betong

 

För att kunna räkna på kostnaden av Er måttbeställda köksbänkskiva behöver vi veta om ni vill ha en topmonterad hov, undermonterad hov eller en integrerad betongho. Vi har olika modeller och storlekar att välja på när det kommer till integrerad betonghoar. Vill ni istället ha en aluminiumho så kan vi även erbjuda detta. Val av modell på ho sker efter första offert. Vill ni ha fler hoar i köket skriv då detta under övrig information. På bilden ovan ser Ni en integrerad betongho - enkel.

 

Spishäll - toppmonterad / nedsänkt

Vi kan göra hålet i betongskivan både för toppmonterade spishällar så som nedsänkta spishällar. Valet är ditt! Nedan ser Ni en bild på en nedsänkt spishäll i betongskivan.

 

Betongskiva med nedsankt spishäll, U-kök

 

Varför behöver vi veta "antal synliga sidor/kanter"?

Vi behöver veta vilka sidor/kanter på betongskivan som kommer att vara synliga för att vi lägger ner mer tid och bearbetar de sidor/kanter som är synliga.

 

Vänligen fyll i offertförfrågan till höger så återkommer vi med ett pris. Eller kontakta oss om Ni har några frågor.

Vänligen fyll i offertförfrågan nedan så återkommer vi med ett pris. Eller kontakta oss om Ni har några frågor.

Söker ni en annan form på bänkskivan / bordsskivan, ta en titt på betongskiva till L-kök eller på köksbänk i betong till U-kök.