MINBETONGSKIVA.SE

KÖPVILKOR

ALLMÄNNA VILKOR

Du ingår ett köpeavtal i och med att du mottar en orderbekräftelse via e-post, samt har slutfört betalning av handpenningen. Eftersom våra betongskivor är handgjorda och produceras efter din unika order så förbehåller vi oss rätten att i efterhand korrigera eventuella felaktiga uppgifter angående leveranstid. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel i produktinformationen på hemsidan och för att produktbilder inte alltid återger produkternas verkliga utseende. Till exempel produkterna som du ser på internet, så kan färgen som återges på bilden variera beroende på vilken typ av bildskärm du har. Vi förbehåller oss rätten att åberopa Force Majeure i sådana situationer där detta är tillämpbart.


LEVERANS

Våra produkter tillverkas efter order vilket gör att leveranstiden varierar . Ungefärliga leveranstider för våra betongskivor är ca 5-8 veckor. Vid semesterperioder och helger kan leveranstiden i särskilda fall förlängas. Leverans sker till tomtgräns eller till entreplan. Vid installation så hjälper vi till med att bära in betongskivorna.


PRISER OCH BETALNING

I priserna ingår moms med 25 procent.

Betalning mot faktura

Ordervärde upp till 6500 SEK betalas mot faktura innan ordern läggs. Ordervärde över 6500 SEK betalas mot faktura med en handpenning motsvarande 50% av ordervärdet. Resterande betalning sker efter leverans/installation.

Dröjsmålsränta

Dröjsmålsränta debiteras med 18 % vid betalning efter 10 dagar.

REKLAMATION

Du har enligt konsumentköplagen alltid 3 års reklamationsrätt. Reklamation innebär att du inom rimlig tid från det att du upptäckt ett fel med varan kontaktar oss om detta.  Vi kontaktar fabriken efter varje reklamation och åtgärdar eventuella felaktigheter.

TRANSPORTVAROR

Viktigt: Var noga med att kontrollera varorna för eventuella skador när du tar emot leveransen. För att varor med synliga, yttre transportskador ska kunna reklameras hos oss måste skadorna ha noterats på fraktbolagets fraktsedel i samband med kvittens. Om du skulle upptäcka dolda fel/transportskador efter att du öppnat förpackning/emballage kontakta oss.

PERSONUPPGIFTER

Vi tar ansvar för alla personuppgifter, till exempel namn, adress och e-post, som du lämnar till oss eller som vi får del av när du handlar hos oss. Alla sådana uppgifter används endast inom företagets datasystem och hanteras i enlighet med Svenska Personuppgiftslagen (PUL). Informationen kommer att användas i syfte att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig och ge dig god service. Det kan handla om att leverera de varor du beställt, meddela orderstatus, eller att delge dig information om nyheter, kampanjer och erbjudanden.

Minbetongskiva.se drivs av Wolm Group AB | www.wolmgroup.com