Marknadsplats för unika betongprodukter

Nå ut brett med Era produkter och tjänster

Våra besökare vill gärna ta del av Ert fina sortiment.

Vad erbjuder Min Betongskiva

Min Betongskiva är en marknadsplats för allt inom betong. Vårt sökverktyg hjälper köpare att hitta betongprodukter och tjänster som erbjuds av Min Betongskivas säljare från Sverige och Europa. Vår plattform förbinder säljare med köpare som letar efter snygga och hållbara betongprodukter och tjänster.

Gratis

Ladda upp produkter

Sälj Era betongprodukter och tjänster på Min Betongskiva. Plattformen erbjuder ett enkelt system för att gratis ladda upp produkter.

Mer synlig

Egen butik

Företagsbeskrivning och dina produkter hittar köpare i din egna butik på Min Betongskiva.

Skicka offert

Kundförfrågan

Få meddelande när Min Betongskiva får in kundförfrågningar i kategorier som passar de produkter Ni erbjuder. Läs, kommunicera och skicka en offert till kunden helt gratis.

Kommunicera

Meddelandesystem

Med Min Betongskivas meddelandesystem har du möjlighet att kommunicera direkt med dina köpare. Meddelanden är ett bra sätt för köpare att ställa frågor om en produkt, offert eller en beställning.

Vår marknadsplats är en gemenskap av företag som jobbar med betongprodukter. Anmäl intresse via formuläret nedan för att börja sälja Era betongprodukter på Min Betongskiva.  Blir Ni godkänd som säljare kommer Ni att få tillgång till en instrumentpanel där Ni kan lägga upp Era produkter, skicka offerter och meddelanden till köpare helt gratis

Anmäl intresse

Account Details

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

By clicking on the “Ansök” button abow, you agree to Min Betongskivas terms and conditions for sellers. Read the terms och conditions for sellers on Min Betongskiva (English)

Det är helt gratis att bli säljare

TESTA, Du har inget att förlora!

Specialbeställning

Har ni en speciel form eller ett udda rum. Skicka då in Er förfrågan via detta fromulär.