Sälj på Min Betongksiva

Min Betongskiva är en marknadsplats för unika och kreativa betongprodukter, betongskivor och betonghandfat. Det är ett hem till både handgjord betongdesign och måttanpassade betongskivor.

Från det designade till det skräddarsydda hjälper vårt sökverktyg köpare att utforska alla speciella och unika betongprodukter som erbjuds av Min Betongskivas säljare från Sverige och Europa. Vår plattform förbinder säljare med köpare som letar efter snygga och hållbara betongprodukter.

Mer synlig

Våra besökare vill gärna ta del av Ert fina sortiment. Plattformen ger Er möjlighet att nå ut brett med Era produkter och hjälper köpare att inspireras och hitta rätt betongprodukter.

Bra verktyg

Logga in och lägg upp Era produkter med information, bilder och pris, enklare än så blir det inte.

Försäljning

Vi erbjuder våra besökare betalning via betalkort eller faktura direkt från Er.

Bli säljare

Vår marknadsplats är en gemenskap av företag som jobbar med betongprodukter. Anmäl dig via formuläret nedan för att börja sälja Era betongprodukter på Min Betongskiva.  Blir Ni godkänd som säljare kommer Ni att få tillgång till en instrumentpanel där Ni kan lägga upp Era produkter. Genom att klicka på knappen “Ansök” nedan godkänner Ni Min Betongskivas policy och användarvillkor för säljare.

Ansökningsformulär

Account Details

Dina personuppgifter kommer användas för att förbättra din upplevelse på webbplatsen, hantera åtkomst till ditt konto och för andra ändamål som beskrivs i vår integritetspolicy.

By clicking on the “Ansök” button abow, you agree to Min Betongskivas terms and conditions for sellers. Read the terms och conditions for sellers on Min Betongskiva (English)

Specialbeställning

Har ni en speciel form eller ett udda rum. Skicka då in Er förfrågan via detta fromulär.