Genom att lista betongprodukter till salu på Min Betongskiva, samtycker du till våra villkor. Produktpriset du publicerar på Min Betongskiva måste vara samma eller lägre som det du säljer för genom ditt eget företag. Min Betongskiva har rätt att ändra i säljarnas inlagda texter. Min Betongskiva har rätt att radera produkter som inte följer våra villkor. Min Betongskiva har också rätt att avslå säljare.

Som säljare är du ansvarig för:

Som säljare måste Era villkor för kunder läggas till via instrumentpanelen. Se våra villkor för kunder som exempel på https://minbetongskiva.se/villkor/

Avgifter

När du gör en försäljning genom Min Betongskiva debiteras du en transaktionsavgift på det pris du visar för varje produkt (exklusive transportkostnader).

12% på egen tillagda artiklar
20% på måttanpassade produkter. (Produkter med olika dimensioner)

Avgiftsundvikelse

Alla åtgärder från en säljare som görs för att undvika att betala en avgift betraktas som undvikande av avgifter och är strängt förbjudna på Min Betongskiva. Detta inkluderar till exempel att uppmuntra köpare att köpa en produkt i Min Betongskiva-butiken via en annan plats. En transaktion som inletts på Min Betongskiva kanske inte kan slutföras från Min Betongskiva. Det pris som anges i varje noteringsbeskrivning måste vara en korrekt bild av försäljningen. Säljare får inte ändra produktens pris efter en försäljning i syfte att undvika Min Betongskivas transaktionsavgifter, felaktigt föreställa produktens plats eller använda en annan användares konto utan tillstånd.

Betala din Min Betongskiva-avgift

Om kundbetalning sker via “faktura från säljaren” skickar Min Betongskiva en faktura med transaktionskostnaden till säljaren när orderstatus är “levereras” eller efter 4 veckor efter ordern är lagd. Om betalning sker via Stripe kommer betalningen att hanteras inom Stripe om säljaren har ett Stripe-konto. Utbetalning via Stripe sker när orderstatus är “levereras” eller efter 4 veckor efter att ordern är lagd.

Min Betongskivas betalningar

Min Betongskiva kan acceptera betalning med kreditkort, betalkort och faktura från säljaren. Om kunden väljer faktura från säljaren är säljaren skyldig att skicka ut en faktura och ta hand om betalningen. En rekommendation är att inte börja produktionen förrän betalningen är inkommen till Er om kund valt “faktura från säljaren”.

Fraktvilkor

Säljare ansvarar för att skicka deras sålda varor till köpare. Om du använder en frakttjänst, kom ihåg att du i slutändan är ansvarig för att se till att dina köpare får sina beställningar. Frakt är möjligt i Sverige.

Genom att sälja på Min Betongskiva, samtycker du till:
A. Ange en korrekt “leverans från” -adress.
B. Ange dina fraktkostnader och behandlingstider i under Era produkter.
C. Skicka varor direkt efter att de har sålts. Snabb leverans innebär att du skickar varje artikel inom 30 dagar efter köp, såvida du inte anger något annat i din behandlingstid. Innan du uppdaterar din behandlingstid för en specifik beställning måste du först få din köpares samtycke.
D. Följ alla lokala och internationella leverans- och tullbestämmelser.
E. Skicka till den adress som anges på Min Betongskivas-kvitto.
F. Markera beställningen som levereras när du skickar den. Kom ihåg att du bara kan markera en beställning som levereras efter att du faktiskt har skickat den. När du markerar en beställning som levererad får köparen ett meddelande.
G. Ta ut ett lämpligt belopp för frakt.

I det osannolika fallet att en beställning inte kommer fram, var beredd att ge giltigt bevis på frakten. Giltigt bevis på frakt måste visa att föremålet faktiskt har skickats och att det skickades till den adress som anges på Min Betongskiva. Om en köpare inte får sin beställning kan de väcka talan mot ditt företag. Ett tips är att skicka ordern med kontroll via BankId.